SEO - Addictive Media

Varför behöver jag ta hjälp med sökoptimering?

Sökmotoroptimering är ett komplext område som kräver kunskap om användarbeteende, marknadsföring och affärsförståelse. Våra experter kan hjälpa dig med just detta! Idag använder 97 procent av svenskarna Google och internet för att söka efter information. Därför är digital marknadsföring via sökmotoroptimering ett effektivt och smart sätt att få  in nya kunder till ditt företag. Vi hjälper ditt företag att sticka ut i mängden och nå fina placeringar på sökningar i Google.

Vi hjälper ditt företag med:
• Att välja rätt sökord som gör det möjligt att slå igenom bruset och synas vid sökningar som gäller de tjänster och produkter som du erbjuder.
• Att marknadsföra en sida helt utformad efter specifika varor och produkter.
• Sökoptimera texter om ditt företag och nå ut till en större målgrupp.

 

 

SEO

Vi ser till att nya kunder hittar till dig genom sökresultatet på Google. Vi hjälper dig att optimera en landningssida som gör att du når ut med dina tjänster och produkter på Google. Läs mer...

Landningssida

En landningssida är ett enkelt sätt att lyfta fram dina tjänster och produkter för nya kunder. Med fokus på sökoptimering hjälper vi nya kunder att hitta till er landningssida. Läs mer...

Sökordsoptimering

Allt fler väljer att leta efter produkter och tjänster via Google. Därför är det bra för ditt företag att synas högt upp i dessa sökningar. Vi är experter på sökoptimering och marknadsföring och kan få nya kunder att hitta till just ditt företag. Addictive Media hjälper dig synas på utvalda sökord när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster.

Kontakta oss